Céges csapatépítés

Szabaduló szobák

A mobil pályákra maximum 10 főt lehet beengedni, tehát 7 szobában maximum 70 fő tud játszani egy időben.

7 különböző témájú szobából lehet választani: IQ, RETRÓ, CSAJOS, PUB, SPORT, Katonai, Kincsvadászat. A választott szobát/szobákat telepítenénk ki a helyszínre! A társaságot a szobák számának megfelelően egyenlő részre osztanánk, és mindenki a szabaduló szobákban játszik egy időben.
Bővebb leírás a szabaduló szobákról

Arra is van lehetőség, hogy miután a csapatok végeztek kipróbálhatnak egy-egy másik szobát is!

A játék végén a csapatokra vár egy utolsó, nagy feladat, amihez mindenkire szükség van, így megvalósítva a teljes csapatépítést céges szinten.
Pezsgős befejezéssel! Ez annyit jelent, hogy az utolsó nagy feladatban találnak egy góliát pezsgőt, amit akár a helyszínen el is fogyaszthatnak.

Játékidő: 1,5 óra – 3,5 óra
Létszám: 15 fő – 70 fő
Ára: 85,000 Ft-tól
Amire szükségünk lenne: szabaduló szobák számának megfelelő terem (min. 35 m2/szabaduló szoba), termenként 3-4 db asztal, 4-6 db szék

Bővebb leírás itt található

Játék bázisok

A társaságot létszámtól függően több csapatra osztanánk és mindenki egyszerre, egyidőben játszik a játékbázisokon, forgásos rendszerben, 10 perces játékidőkkel. A játék során a csapatok pontokat szereznek és a végén van egy játékos eredményhirdetés! jó idő esetén a szabadban is megrendezhető!

Bővebb leírás a játékbázisokról

Játékidő: 1,5 óra
Létszám: 10 fő – 72 fő
Ára: 72,000 Ft-tól
Amire szükségünk lenne (rossz idő esetén):1 nagy terem (min. 100 m2), 3-4 db asztal, 10db szék

Mobil szabaduló szobák és játékbázisok

A társaságot létszámtól függően több csapatra osztanánk, amíg a csapatok egyik fele bent játszik a szabaduló szobákba, addig a többi csapat kinn az udvarban (rossz idő esetén egy nagyobb teremben) játszik a játékbázisokon 10 perces játékidőkkel forgásos rendszerben. Amikor a csapatok végeztek a szabaduló szobákkal, akkor helyet cserélnek, tehát akik a játékbázisokon voltak, ők mennek szabaduló szobázni, és a másik csapatok menne a játékbázisokra.

Pezsgős befejezéssel! A játék végén a csapatokra vár egy utolsó, nagy feladat, amihez mindenkire szükség van, így megvalósítva a teljes csapatépítést céges szinten. Ez annyit jelent, hogy az utolsó feladatban találnak egy góliát pezsgőt, amit akár a helyszínen el is fogyaszthatnak.

Játékidő: 1,5 óra – 5 óra
Létszám: 15 fő – 120 fő
Ára: 85,000 Ft-tól
Amire szükségünk lenne:
szabaduló szobák számának megfelelő terem (min. 35 m2/szabaduló szoba), termenként 3-4 db asztal, 4-6 db szék
– rossz idő esetén + 1 db nagyobb teremre, min 100 m2

Az árak minden esetben tartalmazzák a kiszállási díjat, a szobánkénti és játékbázisonként személyzetet és a Góliát pezsgőt is.