Mobil szabaduló szobák

A csapatépítő játékok új generációja!

Bemutatjuk Önöknek az élő logikai játékok és a klasszikus kiszabadulós játékok ötvözéséből megszületett mobil csapatépítő játékát!

A játékban egyszerre akár 70 fő is játszhat, 7 különböző témájú szobát igénybe véve: Kincsvadászat, Katonai, IQ, Retró, Kocsma, Sportos, Csajos.

A játék lényege, hogy a csapatok 6-10 fős létszámban, egymásra utalva, saját kreativitásukat és logikájukat felhasználva próbálják meg 60 perc alatt teljesíteni a különböző tematikájú szobák küldetéseit! A küldetések a kiválasztott témáknak megfelelően vannak berendezve és a feladatok, szerkezetek is így vannak megalkotva!

A Játékosok különböző elgondolkodtató feladatok megoldásával és apró részletek felfedezésével tudják megfejteni a kijutáshoz szükséges kódokat. Ehhez mindösszesen egy óra áll a játékosok rendelkezésére, ezért a sikerhez elengedhetetlen a csapatmunka.

A játék teljesen mobil, így bárhova ki tudunk települni az országba, ahol a szobák számának megfelelő mennyiségű helyiséget vagy sátrat tudnak biztosítani!

Ajánljuk: Céges vagy iskolai rendezvények, születésnapok, bálok, fesztiválok stb.

Mobil szobáink remek kiegészítői minden rendezvénynek!